Over Taxi Croon

Bel direct Whatsapp
Created with Sketch.

Bestel eenvoudig uw taxi!

Over Taxi Croon

Taxi Croon kunt u bellen voor verschillende dienstverleningen zoals Personenvervoer, VIP vervoer, Vervoer naar school,of naar elke gewenste Vliegveld zoals bijvoorbeeld Schiphol Amsterdam of The Hague Airport Rotterdam, voor bedrijven is rijden op rekening ook een van de vele mogelijkheden van onze services.

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor vragen en reserveringen. U kunt telefonisch contact met ons opnemen /per mail/ maar ook met whatsapp zijn wij goed en direct bereikbaar. Met Taxi Croon reizen betekent dat u overal en altijd op tijd kunt zijn. Of u nu slecht ter been bent, jong of oud, alleen of met iemand anders reist. Wij vervoeren u graag per taxi van Amersfoort, Zeist, Utrecht en omstreken.naar welke bestemming u ook wenst, Heeft u speciale wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Over Zeist

Zeist is een gemeente en groene parel in het midden van de provincie Utrecht. De gemeente telt ondertussen 62.000 inwoners op 1 april 2016 en heeft een oppervlakte van tegen de 50 km². De gemeente Zeist ligt in het bosrijke gebied van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Het heeft daardoor buiten de woonkernen een overwegend ‘groen’ karakter. Naast de hoofdplaats Zeist telt de gemeente dus vier dorpen: Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder en Huis ter Heide. Vanwege het kasteel Slot Zeist wordt Zeist wel Slotstad genoemd.

Personenvervoer

Hebt u een korte rit naar het centrum nodig of moet u juist ver weg? Lees verder

VIP taxi

Wilt u representatief voor de dag komen en het liefst tijdens de reis nog voorbereidingen treffen? Lees verder

Luchthaven vervoer

Wilt u ontspannen vanuit Amersfoort of Zeist met één van onze taxi’s van of naar een luchthaven zoals Schiphol of Lelystad? Lees verder

Schoolvervoer

U wilt dat uw zoon of dochter veilig en op tijd op school aankomt? Lees verder

Taxi Croon

24 / 7

Op elk gewenst moment, 24 uur per dag en 7 dagen in de week staat Taxi Croon voor u klaar! Taxi in Amersfoort of Zeist? Bel daarom direct +31 (0)6 486 802 07

Betrouwbaar

Comfortabel en veilig

Bij Taxi Croon streven wij ernaar om u als klant op een comfortabele, veilige, vriendelijke naar u bestemming te brengen.

Zekerheid

Altijd op tijd

Wij zijn uw partner in personenvervoer waarbij kwaliteit, stiptheid en klantvriendelijkheid altijd voorop staat.

Wij helpen u graag

Wilt u terug gebeld worden?

Stuur ons uw telefoonnummer en we bellen u zo snel mogelijk terug